Начин на приготвяне
Сваряваме 1 пакет спагети заедно с 1 ч.л. хималайска сол фина, 1 ч.л. шарлан, 1 ч.л. куркума, 1/2 ч.л. джинджифил на прах и 1/3 ч.л. черен пипер! Сваляме от котлона малко преди да са готови!
През това време в тиган с керамично незалепващо покритие сипваме шарлан и задушаваме тиквичката, нарязана на малки кубченца, и нарязания чесън.
След малко към тях прибавяме всички зеленини, нарязани на средно големи парченца (спанака, манголда, лободата и щира могат и да се накъсат). Захлупваме тигана или с голям капак или с кръгла тава.
След около 10 минути прибавяме златните полусварени спагети и разбъркваме много добре, така че всички съставки да се опознаят. Пържим до готовност още няколко минути. Готово!
По желание поднасяме с малко прясно изцеден лимонов сок!
Уникални златни спагети с пролетни зеленини от градината. С наситен цвят, вкус и аромат! Радост за сетивата!
Чудно Вкусно!